2020-12-04 05:49Pressmeddelande

Världens första laddbutik öppnar i Täby Centrum

Eways öppnar världens första laddbutik i Täby CentrumEways öppnar världens första laddbutik i Täby Centrum

I januari 2021 slår GreenTech-bolaget Eways upp portarna till världens första butik helt dedikerad till elbilsladdning. Butiken kommer att visa upp Sveriges bredaste sortiment av laddstationer och laddtjänster – och hjälpa privatpersoner, företag och organisationer att ställa om till ett fossilfritt bilägande.

Eways är Sveriges ledande oberoende laddoperatör, med över 4 000 smarta laddpunkter runt om i landet. Företagets målsättning är att göra det enkelt att köra elbil – och den nya butiken i Täby Centrum är en del i det arbetet.

Om vi kan hjälpa människor att förstå att det är enkelt och smidigt att köra elbil så kommer fler att byta bort sin dåliga vana – fossilbilen. I vår nya butik kommer besökarna att på nära håll kunna titta och känna – och lära sig mer om hur man tar steget till att köra fossilfritt, säger Niclas Sahlgren, vd på Eways. 

Det senaste inom laddteknik
Den nya butiken blir såväl affär som showroom. Här kommer laddstationer från en rad olika tillverkare att visas upp, tillsammans med kompletta lösningar för såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. 

– Experter och rådgivare från Eways kommer att finnas på plats för att visa det senaste inom elbilsladdning – och besökarna kan boka in personliga möten för att planera och beställa laddutrustning till hemmet och till arbetsplatsen.

Niclas Sahlgren berättar att ett viktigt skäl till att öppna en fysisk butik är att nå ut till fler människor. Och att de människorna ska kunna nå Eways och berätta om sina behov.

Många av våra kunder har stor kunskap och äger kanske redan en elbil. Nu vill vi nå alla de nyfikna människor som ännu inte tagit steget. Vi vill visa att det är enkelt att köra och ladda elbilen – även för dem som till exempel bor i bostadsrätt eller samfällighet. Samtidigt vill vi höra om deras behov, så att vi kan bli ännu bättre på att hjälpa.

Swish och andra smarta lösningar
Laddinfrastrukturen har som många nya tekniker bestått av olika standarder, vilket förut gjorde det krångligt att ladda och betala. Därför införde Eways under förra året möjligheten att betala laddning med Swish i många av sina publika laddstationer. Det är ett av många sätt som Eways arbetar på för att göra laddning enklare.

Eways skapar helhetslösningar, inklusive laddinfrastruktur och betallösningar, och i butiken vill vi visa hur enkelt det kan vara. Så vare sig du ska ladda hemma i villan, i din bostadsrättsförening, på jobbet – eller vill öppna en publik laddplats – så kommer du att hitta en bra lösning i vår butik i Täby Centrum, avslutar Niclas Sahlgren.Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!

Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren

Relaterade nyheter