2020-11-24 08:20Nyheter

Nu blir det lättare att köra elbil i Halmstad

Laddoperatören Eways och energibolaget HEM, Halmstad Energi och Miljö, krokar nu arm för att göra det ännu lättare för energibolagets kunder att köra elbil.

Att kunna ladda sin elbil eller laddhybrid där man vanligtvis parkerar, hemma eller på jobbet, är en förutsättning för att kunna gå över från fossilbil till en laddbar bil. Just detta har HEM uppmärksammat och krokar nu arm med laddoperatören Eways för att erbjuda sina kunder smarta och flexibla laddlösningar.

Vi ser fram emot samarbetet med Eways för att tillsammans bygga ut laddinfrastrukturen i Halmstad. Intresset för el- och laddningsbara hybridbilar ökar på marknaden och vi märker av en stor efterfrågan av laddlösningar hos våra kunder. Tillsammans med Eways krokar vi arm på resan för att göra det ännu enklare att välja elbil, säger Elin Olsson, Produktchef på HEM.

Samarbetet innebär att energibolaget, via laddoperatören Eways, erbjuder bekymmersfri elbilsladdning till privatpersoner, företag samt bostadsrätts- och samfällighetsföreningar. Privatpersoner kan nu t ex köpa laddboxar inklusive installation till sitt hem enkelt och smidigt online. För samfälligheter, bostadsrättsföreningar och företag innebär samarbetet att HEM erbjuder laddning som en komplett helhetstjänst för sina kunder, som sedan Eways installerar och driftar. Eways erbjuder dessutom även en rad olika betallösningar där kunden kan välja betalning via laddkort, Swish eller EasyPark.   

Halmstad har en hög andel laddningsbara bilar och HEM har en stark förankring i kommunen. Därför blir vi på Eways extra glada att få förtroendet att vara en kompetent resurs inom elbilsladdning, och tillsammans med HEM skapa bra lösningar för kommunens invånare, säger Jörgen Synning, Regionchef syd på Eways.

Samarbetet förenklar för HEM:s kunder att skaffa sig stabila och effektiva produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser. Något som i slutändan kommer gynna alla parter. För att läsa mer om samarbetet, klicka här.Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!

Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren