2020-11-03 10:28Nyheter

Eways och Inzile i samarbete för fossilfria arbetsfordon

Eways och InzileEways och Inzile i samarbete för fossilfria arbetsfordon

Laddoperatören Eways har ingått samarbete med den svenska fordonstillverkaren Inzile för försäljning och marknadsföring av laddboxar för eldrivna arbetsfordon.

Inzile är en svensk tillverkare av eldrivna arbetsfordon med visionen om att befria världen från utsläpp av fossila bränslen. För att göra det ännu lättare för kunderna att elektrifiera sin fordonsflotta har bolaget nu ingått ett samarbete med Eways som innebär att Eways levererar smarta laddlösningar och tjänster till Inziles kunder.

Genom samarbetet med Eways sänker vi tröskeln och underlättar processen för kunder som står i begrepp att elektrifiera sin fordonsflotta, säger Klas Åhgren, sälj- & marknadschef på Inzile.

Kunder som besöker Inziles webbsida kan enkelt konfigurera sin eldrivna lastbil och lägga till olika typer av extrautrustning, däribland laddboxar, med eller utan installation. Kunden har också möjlighet att kontakta Eways för rådgivning och experthjälp kring laddning av fordonet.

Inzile och Eways har en gemensam drivkraft och vision om framtiden. Tillsammans vill vi göra det lätt för våra kunder att elektrifiera sina fordonsflottor och genom detta samarbete gör vi det ännu lättare att bli fossilfri. Vi är mycket stolta över samarbetet med Inzile och ser fram emot att leverera smarta laddstationer och tjänster till alla som köper Inziles fantastiska arbetsfordon, säger Niclas Sahlgren, VD på Eways.

Inzile erbjuder idag den eldriven lätta lastbilen Pro4 som har utvecklats i syfte att skapa förutsättningar för smarta och fossilfria städer. Bland kundgrupperna finns fastighetsbolag, transportföretag, kommuner, parkförvaltning samt e-handlare som vill eliminera utsläppen i städerna.

Om Inzile
Inzile är ett svenskt techbolag som skapar intelligenta eldrivna fordon samt moderna transport- och servicelösningar för ett hållbart samhälle. Företagets vision är att befria världen från utsläpp av fossila bränslen och att snabba på klimatomställningen genom att bidra till hållbara städer som förbättrar människors livskvalitet.

Inzile grundades 2012 utifrån en stark vilja att framtidsanpassa arbetsfordonssektorn och i teamet finns några av Skandinaviens främsta auktoriteter inom eldrivna fordon, digitalisering, tillverkning och inköp. Inzile utvecklar, producerar och säljer innovativa fordonslösningar för en global marknad utifrån Nordens utmanande klimat, säkerhetskrav och miljöstandarder. Bolaget har svenskt säte med huvudkontor och produktion i Västervik, R&D i Tranås och Munkedal samt marknadskontor i Stockholm. För mer information, vänligen besök: www.inzile.comOm Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!

Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren