2021-08-20 05:15Pressmeddelande

Vi välkomnar Vrooms vd till Eways!

Vi är mycket glada att välkomna Vrooms tidigare vd Bertil Abrahamsson som senior affärsutvecklare på Eways. Bertil kommer att stärka Eways affär med koppling till fordonsbranschen genom att utveckla partnerskap och samarbeten med tillverkare, generalagenter, finansbolag och bilåterförsäljare.

Med Bertils unika och långa erfarenhet från fordonsbranschen så kommer vi ytterligare stärka vårt erbjudande till allt från bilåterförsäljare till de som nyttjar fordonen”, säger Säljchef Robert Hägg.

Bertil har mångårig erfarenhet från bilbranschen och kommer senast från rollen som vd på Vroom som är den ledande auktoriteten inom analys och statistik på den svenska bilmarknaden. Bertil har även erfarenhet från stora biltillverkare som General Motors och Renault.

Jag har under de senaste åren intresserat mig mycket för elektrifieringen av fordonsflottan. För att takten i omställningen ska kunna fortsätta är utbyggnad av laddinfrastruktur helt nödvändig. Eways är ett företag under stark tillväxt med intressanta och innovativa erbjudanden inom allt som har med elbilsladdning att göra. Jag ser mycket fram emot att få bidra till Eways fortsatta resa och elektrifieringen av samhället”, säger Bertil Abrahamsson.

Som den ledande oberoende laddoperatören arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vårt ekosystem i samarbete med andra ledande företag i fordonsbranschen. Att bygga innovativa digitala lösningar så att det blir lättare att köra elbil är en av Eways huvudstrategier. Bertils unika branschkompetens kommer att ge oss en unik och viktig insikt som kommer att påskynda elektrifieringen av samhället.

Välkommen Bertil!


Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!


Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren