2017-12-18 10:20Pressmeddelande

Vi välkomnar Fredells Byggvaruhus till vårt laddnät!

Stockholms största byggvaruhus, Fredells Byggvaruhus, har valt Eways som laddoperatör och nu har 10 ladduttag installerats på kundparkeringen vid Byggvaruhuset. Laddstationerna är kopplade till Eways moln och kundtjänst som ser till att laddning alltid fungerar.

"Fredells Byggvaruhus har ett unikt helhetstänk och ett förstklassigt servicetänk i sitt kunderbjudande. Vi är glada att de har valt oss som samarbetspartner. Att erbjuda elbilsladdning till kunderna är en eftertraktad service och att kunna ladda på jobbet gör det enklare för många att välja elbil istället för fossilbil", säger Niclas Sahlgren, Grundare och VD på EWAYS.

Välkomna Fredells!


Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!