2016-01-19 09:38Pressmeddelande

Trosa Stadshotell & Spa väljer Eways som laddoperatör

Eways har fått uppdraget att etablera sin laddtjänst för laddning av elbilar hos Trosa Stadshotell & Spa. De två första ladduttagen invigs nu.

Eways levererar en nyckelfärdig laddtjänst som möjliggör laddning av alla typer av el och laddhybridbilar som finns på marknaden. Laddstationerna övervakas av Eways via Internet och är uppkopplade till betaltjänsten Laddkoll.

- ”Vi är stolta och glada att Trosa Stadshotell & Spa har valt vår laddtjänst. Att hotellgäster kan ladda bilen på ett säkert och snabbt sätt är en av förutsättningarna för att konverteringen av fossila bilar till elbilar ska ta fart på allvar.” – säger Niclas Sahlgren, vd och grundare av Eways.

Eways laddtjänst hos Trosa Stadshotell kommer att möjliggöra laddning upp till 22kWh vilket t ex gör det möjligt att ladda en Tesla på 4 timmar. I takt med att antalet elbilar ökar krävs det fler säkra laddplatser för snabb laddning. Laddplatserna är enkla att hitta, boka och betala för då Eways laddtjänst är kopplad till appen Laddkoll.

- ”Genom att erbjuda våra gäster laddning av sina bilar bidrar vi aktivt till en bättre miljö och det är viktigt. Många av våra gäster har redan skaffat elbil och vi ser framemot att de kan ladda hos oss. Alla är välkomna!” -säger Anders Scharp, vd och ägare till Trosa Stadshotell & Spa.

För mer information:

Niclas Sahlgren, vd Eways tel: 0708 18 10 30
Anders Scharp, vd Trosa Stadshotell & SPA tel: 0156-170 70

Om Trosa Stadshotell & Spa
Trosa Stadshotell & Spa är ett familjeägt hotell med gamla anor i charmiga Trosa. För oss är det viktigt att bevara den genuina känslan och det innebär att jobba och tänka hållbarhet inför framtiden. Stadshotellet är Svanenmärkt och det innebär att man måste uppfylla många kriterier. Utöver dessa krav från Svanen väljer vi miljövänligare alternativ för att förbättra det vi kan på ”hemmaplan”. T ex bättre sovmiljö för våra gäster genom att vi installerade luftfilterrenare på elva av 44 rum och blev därmed certifierade av luftfilterföretaget Camfil. 
Trosa Stadshotell & Spa är nu mycket stolta att kunna erbjuda våra gäster el-laddning för bil vid hotellet. För mer information om hotellet www.trosastadshotell.se


Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!