2022-04-29 09:20Pressmeddelande

Eways öppnar laddbutik i Mall of Scandinavia 

Idag invigde Eways sin nya laddbutik för elbilar i Mall of Scandinavia. Butiken erbjuder kompletta lösningar för laddning hemma, på jobbet och publikt. 

Eways har på några år etablerat sig som Sveriges ledande oberoende laddoperatör. Bolaget har ett stort sortiment av laddboxar för alla typer av kunder som kan köpas både via nätet och i fysiska butiker.

– Många funderar på att skaffa elbil och har en mängd frågor kring laddningen som gör att de inte kommer till skott. Nu kan alla enkelt komma till vår butik och få de svar som de behöver. Våra laddexperter finns här för att ge goda råd och utbildning, säger Niclas Sahlgren, vd på Eways. 

Samhället har påbörjat en enorm omställning från förbränning av fossila ämnen till el och kunskapsbehovet är stort när alla bilförare ska byta till elbil. Villaägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, kommuner och arbetsgivare står inför stora förändringar och investeringar de kommande åren. 

– Vi hyllar de som verkligen accelererar omställningen till ett fossilfritt samhälle. Eways är ett bra exempel på detta, säger Maria Stenström, ansvarig för beteende och mobilitet på 2030-sekretariatet, som var på plats och klippte band.

Eways laddbutik ligger granne med Starbucks på plan 1 i Mall of Scandinavia, Solna. Sedan januari 2021 finns även en butik i Täby Centrum.

För mer information kontakta:
Niclas Sahlgren, grundare och vd Eways, niclas.sahlgren@eways.se, 070–818 10 30


Ämnen: Eways

Om Eways - El till alla bilar

Eways är den ledande oberoende operatören av laddinfrastruktur för elbilar i Sverige. Vi underlättar för både företag och privatpersoner att köra elbil genom att leverera och drifta nyckelfärdiga laddningslösningar. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vårt nätverk av laddpunkter växer snabbt och vi har över 16 000 uppkopplade laddplatser, varav drygt 3 000 publika, över hela Sverige. Vi vill vara en ledande kraft för att ställa om till det fossilfria samhället. Läs mer om oss på www.eways.se.


Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren