2022-02-15 06:00Pressmeddelande

Eways öppnar i Westfield Mall of Scandinavia

Eways Westfield Mall of Scandinavia

Laddoperatören Eways öppnar en laddbutik i Mall of Scandinavia i April.  Laddbutiken som kommer att erbjuda Eways kompletta ladderbjudande för laddning hemma, på jobbet och publikt kommer att finnas bredvid Starbucks. Laddbutiken öppnar i april 2022.

Samhället har påbörjat en enorm omställning från förbränning av fossila ämnen till el och kunskapsbehovet är stort när alla bilförare ska byta till elbil. Eways kommer att finnas tillhands och våra laddspecialister finns snart i Mall of Scandinavia för att hjälpa dem som vill med laddning av bilar, oavsett var och hur de ska laddas.

”En av våra huvudstrategier är att utbilda, därför vill vi finnas där många människor finns, så att vi kan hjälpa alla som vill byta från fossildrivna bilar till el, med utbildning och know-how inom elbilsladdning.” säger Niclas Sahlgren, grundare och vd på Eways

Alla villaägare, Brf/samfällighetsstyrelser, fastighetsägare, kommuner och arbetsgivare står inför stora förändringar och investeringar de kommande åren. Eways välkomnar alla till Mall of Scandinavia i april där vi kommer att erbjuda både laddstationer och tjänster beroende på behov.

Eways har sedan januari 2021 även en butik i Täby Centrum.


Om Eways - El till alla bilar

Vi är en snabbväxande oberoende laddoperatör som hjälper samhället att ställa om till fossilfrihet genom att göra det enkelt att köra elbil. Niclas & Petra grundade företaget vid köksbordet i Stocksund 2015 efter många och långa diskussioner om det nya fossilfria samhället. Vi är i dag den ledande oberoende laddoperatören med över 13 000 smarta laddpunkter över hela landet. Vi är har kontor i Stockholm, Ängelholm, Lund, Göteborg, Karlstad, Falun, Linköping, Kalmar, Trollhättan och Uppsala där vi arbetar med de lokala marknaderna. Vi är ingenjörer, entreprenörer, säljare, tekniker, ekonomer och servicepersoner med många olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Totalt 65 personer. Det som förenar oss alla är förändringsviljan och tron på en fossilfri framtid.


Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren