2021-02-22 11:53Pressmeddelande

Eways öppnar i Dalarna!

Laddoperatören Eways ser en stark efterfrågan på laddplatser till elbilar från privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag i Dalarna och turister i fjällen. Med ett starkt lokalkontor möter vi kunderna och efterfrågan!

 

Nu finns Eways även i Falun och i samband med etableringen anställs Joakim Wiberg, som tar plats som lokal kundansvarig.

 

  • Vi vill underlätta för alla som bor, arbetar och besöker Dalarna och fjällen att köra elbil. Eways är den ledande laddoperatören som gör det lätt för alla elbilsförare genom smarta tjänster. Etableringen i Falun bevisar att Eways tror på lokal närvaro och ser potentialen i regionen, säger Joakim Wiberg, ny Kundansvarig på Eways.

 

Joakim har en bred bakgrund där kunden alltid varit i fokus. Han kommer närmast från Dalakraft där han haft en ledande position inom just laddning av elbilar.

 

Falun är valt med omsorg för att komma närmare kunderna i och runtom Dalarna och fjällen. Etableringen är viktig i och med närheten till stora turistorter där elbilsförare som korsar Sverige har ett växande behov av att ladda.

 

Eways har kontor i Stockholm, Ängelholm, Uppsala, Göteborg, Karlstad och nu även Falun.

 

  • Det är med stor glädje jag välkomnar Joakim till Eways. Rekryteringen av Joakim påvisar Eways starka marknadserbjudande, och även attraktion som arbetsgivare. I Dalarna finns en enorm potential och vi har bara börjat, säger Robert Hägg, Säljchef på Eways.

 

 Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!


Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren