2021-11-03 07:00Pressmeddelande

Eways ökar farten i Linköping!

Laddoperatören Eways öppnar kontor i Linköping och välkomnar samtidigt Mats Fallsberg som kundansvarig. Mats som är en riktig östgöte har bott och arbetat i Linköping sedan 80-talet och kommer närmast från Relacom/OneCo där han har arbetat som Key Account Manager.

– Det är spännande att få vara med och bidra till Eways fortsatta tillväxt genom att etablera bolaget i Östergötland. Behovet av lättillgänglig laddning av elbilar är stort och att få möjliggöra detta med hjälp av Eways smarta tjänster ser jag framemot, säger Mats Fallsberg, Kundansvarig i Linköping.

Vi ser en stark efterfrågan på laddplatser i hela Östergötland och med Mats breda teknikerfarenhet på plats så kan vi nu hjälpa företag, fastighetsägare och bostadsrättföreningar med smarta laddlösningar.

 –Att finnas nära våra kunder är en av våra huvudstrategier och våra kunder får nu en efterlängtad lokal närvaro som kommer skynda på elektrifieringen av regionens fordonsflotta. Säger Robert Hägg, Säljchef hos Eways.

Vi är mycket stolta över vår snabba tillväxt och kan nu presentera lokala kontor i Stockholm, Ängelholm, Uppsala, Göteborg, Karlstad, Lund, Falun och Linköping.


Om Eways - El till alla bilar

Eways är den ledande oberoende operatören av laddinfrastruktur för elbilar i Sverige. Vi underlättar för både företag och privatpersoner att köra elbil genom att leverera och drifta nyckelfärdiga laddningslösningar. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vårt nätverk av laddpunkter växer snabbt och vi har cirka 10 000 uppkopplade laddplatser, varav 3 000 publika, över hela Sverige. Eways grundades av Niclas & Petra Sahlgren 2015 och har i dag 45 medarbetare på 9 kontor runt om i Sverige. Eways har varit lönsamma varje år sedan start och uppvisat en genomsnittlig omsättningstillväxt om 146% per år under perioden. Omsättningen för 2021 växer kraftigt och förväntas överstiga 100 MSEK.


Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren