2021-05-19 08:00Pressmeddelande

Eways ökar farten i Linköping!

Laddoperatören Eways öppnar kontor i Linköping och välkomnar samtidigt Mats Fallsberg som kundansvarig. Mats som är en riktig östgöte har bott och arbetat i Linköping sedan 80-talet och kommer närmast från Relacom/OneCo där han har arbetat som Key Account Manager.

Det är spännande att få vara med och bidra till Eways fortsatta tillväxt genom att etablera bolaget i Östergötland. Behovet av lättillgänglig laddning av elbilar är stort och att få möjliggöra detta med hjälp av Eways smarta tjänster ser jag framemot, säger Mats Fallsberg, Kundansvarig i Linköping.

Vi ser en stark efterfrågan på laddplatser i hela Östergötland och med Mats breda teknikerfarenhet på plats så kan vi nu hjälpa företag, fastighetsägare och bostadsrättföreningar med smarta laddlösningar.

 –Att finnas nära våra kunder är en av våra huvudstrategier och våra kunder får nu en efterlängtad lokal närvaro som kommer skynda på elektrifieringen av regionens fordonsflotta. Säger Robert Hägg, Säljchef hos Eways.

Vi är mycket stolta över vår snabba tillväxt och kan nu presentera lokala kontor i Stockholm, Ängelholm, Uppsala, Göteborg, Karlstad, Falun och Linköping.


Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!


Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren