2018-02-10 10:22Pressmeddelande

Eways levererar 1000 laddplatser till Atrium Ljungberg

Laddoperatören EWAYS har ingått ett samarbetsavtal med fastighetsbolaget Atrium Ljungberg för installation och drift av 1000 laddplatser för elbilar i Atrium Ljungbergs fastighetsbestånd under 2018.

EWAYS är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt.

- Att möjliggöra laddning av elbilar i fastigheter är en viktig del i utvecklingen mot ett fossilfritt samhälle och vi är oerhört stolta att Atrium Ljungberg väljer EWAYS som laddoperatör säger Niclas Sahlgren, VD för EWAYS.

Under 2017 sökte EWAYS på uppdrag av Atrium Ljungberg, och fick klartecken från Naturvårdsverkets Klimatkliv för 670 laddplatser, bland annat i Sickla, Liljeholmen, Kista och Sundbyberg. Den första anläggningen i Kista är redan driftsatt med 62 ladduttag.

 

- Vi ska stötta miljömedvetna hyresgäster och kunder och ser behovet av att installera betydligt fler laddplatser än de vi har idag. Ett samarbetsavtal har tecknats med EWAYS som kommer att vara operatör och hjälpa oss att sköta anläggningarna, både energieffektivt och kostnadsmedvetet, säger Jonas Törnell, inköpsansvarig Atrium Ljungberg.

 


Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!