2021-09-29 05:30Pressmeddelande

Eways i strategiskt samarbete med Kjell & Company

Samarbetet förenklar för elbilsägare att få konsultation och vägledning vid köp av laddstation i Kjell & Companys 107 butiker i Sverige.

Att kunna ladda sin elbil eller laddhybrid där man vanligtvis parkerar, hemma eller på jobbet, är en förutsättning för att kunna gå över från en fossilbil till en laddbar bil. Många kunder är förstagångsköpare och att välja rätt laddlösning kan kännas främmande. Just detta har partnerna uppmärksammat och har därför nu valt att samarbeta.

- Att välja rätt elbilladdare och funktioner kopplade till dessa kan vara komplext. Kjell & Company med sina 107 butiker i Sverige tillsammans med det digitala kundmötet ”Live-möte med Kjell” skapar en unik möjlighet att få personlig service och konsultation var än i landet man befinner sig, säger Adam Bosshammar, Head of Services, Kjell & Company.

Samarbetet innebär att Kjell & Company, via Eways, erbjuder bekymmersfri elbilsladdning med installation i hela Sverige.

- Det är bråttom att elektrifiera Sveriges fordonsflotta. Därför är det viktigt att det känns lätt och smidigt att köpa en laddstation och få den installerad i hemmet. Samarbetet med Kjell & Company kommer att underlätta för privatkunder att köpa lämplig lösning till sitt hem, säger Eways säljchef Robert Hägg.

Om Kjell & Company: Kjell & Company är ett av Sveriges starkaste varumärken och en ledande aktör inom svensk detaljhandel.  Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av hemelektronik i kombination med gedigen kunskap och personlig rådgivning.


Om Eways - El till alla bilar

Eways är den ledande oberoende operatören av laddinfrastruktur för elbilar i Sverige. Vi underlättar för både företag och privatpersoner att köra elbil genom att leverera och drifta nyckelfärdiga laddningslösningar. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vårt nätverk av laddpunkter växer snabbt och vi har cirka 10 000 uppkopplade laddplatser, varav 3 000 publika, över hela Sverige. Eways grundades av Niclas & Petra Sahlgren 2015 och har i dag 45 medarbetare på 9 kontor runt om i Sverige. Eways har varit lönsamma varje år sedan start och uppvisat en genomsnittlig omsättningstillväxt om 146% per år under perioden. Omsättningen för 2021 växer kraftigt och förväntas överstiga 100 MSEK.


Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren