2018-05-29 09:24Pressmeddelande

Atea väljer Eways som laddoperatör

Atea Sverige har ingått partnerskap med laddoperatören EWAYS för laddning av kunders och medarbetares elbilar.

Laddinfrastrukturen levereras som en nyckelfärdig installation med laddstationer som är kopplade till EWAYS molntjänst. EWAYS förser Atea med statistik kring laddning, dygnetrunt kundservice samt betalningslösningar för laddad el.

-Atea är med sina 2 200 medarbetare på ett trettiotal orter marknadsledande inom IT-infrastruktur och systemintegration. EWAYS är en ledande operatör för laddning av elbilar. Att göra det enkelt, säkert och kostnadseffektivt att ladda på jobbet är en viktig hörnsten för ett fossilfritt samhälle. Vi är verkligen glada att Atea Sverige väljer oss som laddoperatör, säger Niclas Sahlgren, VD för EWAYS.

EWAYS är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt.

Team EWAYS Välkomnar Atea!


Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!