2021-06-01 06:00Nyheter

Ladda med Eways när du shoppar på Stockholm Quality Outlet!

Nu kan du ladda din elbil när du besöker Stockholm Quality Outlet. Det är lätt att betala och starta laddning med Swish, EasyPark eller Eways laddkort.

Stockholm Quality Outlet (SQO) i Barkarby är norra Europas största outlet med ca 70 butiker och 200 skandinaviska och internationella varumärken. Här kan kunder ladda sina elbilar samtidigt som de fyndar i butiker, tar sig en matbit eller fikar.

- Nu blir det lätt för våra kunder att ladda elbilen med grön el. Eways betallösning med Swish och EasyPark gör så att alla kan ladda, säger Thomas Malmberg, centrumchef på Stockholm Quality Outlet.

De sex laddplatserna finns på den västra parkeringen (åt McDonalds-hållet) och levererar upp till 22 kW (3-fas 32A), vilket betyder upp till 10 mil per laddtimme. 

- Vi är stolta över att populära Stockholm Quality Outlet valt Eways som laddpartner. Vårt publika laddnät växer fort och består idag av cirka 3 000 laddplatser, säger Robert Hägg, säljchef Eways.

För elbilister innebär etableringen av laddstationer på Stockholm Quality Outlet att det blir ännu enklare att röra sig fritt i Stockholmsområdet.


Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!


Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren