2019-04-23 09:39Nyheter

Eways växer och öppnar lokalkontor i Uppsala

Rober Hägg, Säljchef Eways och Håkan Petersson, Kundansvarig Eways i Uppsala.
Rober Hägg, Säljchef Eways och Håkan Petersson, Kundansvarig Eways i Uppsala.

Uppsala, Sveriges fjärde största stad, satsar stort på fossilfrihet. Eways hakar på och öppnar lokalkontor.

Med hög lokal närvaro så kommer vi att kunna hjälpa både nya och gamla kunder i Uppsala med etablering av laddplatser. Uppsalakontoret kommer även att hjälpa våra kunder i Mälardalsregionen och Mellansverige.

Vi är även glada att vi kan välkomna Uppsalabon Håkan Petersson till vårt team. Håkan har många års erfarenhet från fordonsbranschen och hans erfarenhet, driv och härliga personlighet kommer väl till pass i vår satsning i Uppsala.

-Vi växer snabbt och det gör Uppsala också. Det känns därför som ett naturligt steg att öppna ett Uppsalakontor i år. Här i Uppsala har vi redan flera ledande kunder i bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och Uppsala Parkering. Det är med stor glädje som vi nu på plats i Uppsala kommer att kunna hjälpa Uppsalaborna med att etablera laddplatser så att fler kan köra elbil, säger VD Niclas Sahlgren.

Vi har sedan start arbetat nära våra kunder och med stor passion etablerat tusentals laddplatser över hela landet. Närhet, engagemang och samarbete krävs för att vi ska kunna fortsätta att etablera laddplatser i hög takt och göra det lätt att köra elbil.

För mer information eller frågor kontakta:

Håkan Petersson, Kundansvarig i Uppsala, hakan.petersson@eways.se 0703-66 15 00

Robert Hägg, Säljchef, robert.hagg@eways.se, 0732-55 57 97


Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!