2021-06-08 06:00Nyheter

Eways välkomnar Svenska Kyrkan!

Eways har vunnit Svenska Kyrkans upphandling av laddstationer och tillhörande tjänster. Avtalet omfattar både laddning vid besök i kyrkor och laddning av Svenska kyrkans egna fordon över hela landet.

”Vi har påbörjat utbyggnaden och snart kan kyrkobesökare betala och starta laddning med Swish vilket känns helt fantastiskt”, Säger Robert Hägg, Säljchef hos Eways.

Vi hälsar hela Svenska Kyrkan varmt välkomna till oss!


Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!


Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren