2018-08-30 09:31Nyheter

Eways rekryterar affärsområdeschef från NCC

Eways växer snabbt och rekryterar Robert Hägg som affärsområdeschef för Ladda på jobbet.

Robert kommer att leda affärsområdet Ladda på jobbet – en affär som sker i nära samarbete med fastighetsbolag och stora företag. Robert kommer närmast från NCC:s fastighetsutvecklingsbolag NCC Property Development där han varit marknadschef i 10 år.

-Vi växer snabbt och att ladda på jobbet har hög efterfrågan med många ledande företag inom fastighetssegmentet. Robert har ett brett kontaktnät hos våra kunder och kan deras affär efter många år i fastighetsbranschen, säger VD Niclas Sahlgren.

-Jag brinner för hållbarhet och vill aktivt arbeta med att påskynda förändringen. Att nu hjälpa Eways kunder mot visionen om ett fossilfritt samhälle känns fantastiskt, säger Robert Hägg.

Eways kunder inom affärsområdet Ladda på jobbet är företag som arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor och går i bräschen i omställningen till en fossilfri fordonsflotta. Några av Eways miljösmarta kunder är Atea, Atrium Ljungberg, Castellum, Ericsson, Fastpartner, Kungsleden, Nordea, Skanska, Tele2 och Tetra Pak.

Eways är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt.

För mer information och frågor kontakta

Niclas Sahlgren, VD, niclas@eways.se , 0708-18 10 30

Robert Hägg, Affärsområdeschef, robert@eways.se, 0732-55 57 97

 


Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!