2019-12-09 11:02Nyheter

Eways lanserar ny hemsida

Eways.se har fått ett rejält lyft och ett helt nytt modernt designspråk för att möta den stora massan av elbilister som de närmaste åren behöver köpa laddstationer.

Under hösten har Eways, i samarbete med webbyrån Triggerfish, skapat en helt ny webbsida som speglar de moderna lösningarna vi erbjuder våra kunder. Vi kan nu stolt meddela att den nya hemsidan lanserats.

Våra kunder, privatpersoner, såväl som företag och kommuner, verkar inom en mängd olika branscher. Den nya hemsidans uppgift är att hjälpa alla besökare att på ett enkelt och effektivt sätt hitta just den information som eftersöks samt hitta laddstationslösningar som passar kundernas behov.

På den nya hemsidan kan bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företagskunder få offerter snabbare genom en helt ny och branschrevolutionerande guide. Privatpersoner kan snabbare välja laddstation som passar just deras bil och deras ändamål. Eways kommer också arbeta för att sprida kunskap om elbilar och elbilsladdning på den nya webben.

Vi ser fram emot att välkomna alla våra besökare till en ny och fräsch webbplats och uppmuntrar er att ta del av det nya innehållet på https://www.eways.se


Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!