2021-04-16 10:01Nyheter

Eways anställer Kundansvarig Butikssäljare!

Eways är laddoperatören som gör det lätt att köra elbil. Vi etablerar laddplatser och kopplar upp dem till vår molntjänst där vi sköter ebilsladdning med innovativa digitala tjänster. Vi hjälper samhället med omställningen från fossila bilar till elbilar och vi har förmånen att samarbete med många härliga kunder över hela landet. Just nu söker vi butikspersonal till världens första laddbutik som slår upp portarna i januari!

Driven butiksmedarbetare
Gillar du ny teknik? Är du en driven, social och har ett bilintresse? Då är Eways laddbutik är rätt arbetsplats för dig! Vi arbetare nära våra kunder och siktar mot att ge service i världsklass i en bransch i förändring. Vi behöver dig i resan mot en fossilfri framtid. Som butikssäljare i Eways laddbutik ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och göra vardagen med elbil lite lättare.

Vi söker efter en målinriktad och energifylld kollega till världens första laddbutik. Du är en person som drivs av att göra skillnad och med din energi bidra till etableringen av ett nytt världsunikt butikskoncept. Butiken finns i Täby C, Sveriges bästa köpcentrum.

Om tjänsten
Rollen som butikssäljare innebär att du tar hand om kunder i butiken och vägleder de från idén om laddning, hela vägen till avtal och avslutad affär. Vi tror att ett starkt intresse för teknik och förnybara energikällor är en stor fördel. Vidare är du flexibel, driven och kommunikativ i ditt sätt att vara och med tydlig öppenhet för feedback och snabba direktiv.

Vem är du?

  • Du har lätt att lära dig teknik och kan enkelt förklara och lära ut.
  • Du har tidigare erfarenhet från försäljning. Meriterande om du har säljerfarenhet inom teknik- eller fordonsbranschen.
  • Du har tempot, en utpräglad vinnarskalle samt en vilja av att ständigt utvecklas och växa.
  • Du är utåtriktad, flexibel och ödmjuk.

Vi erbjuder:

  • En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande GreenTech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.
  • En möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du verkligen kan göra en positiv skillnad för samhället och kommande generationer.
  • En positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
  • Möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt. I vår tillväxt ser vi positivt på ledaregenskaper och ambitioner.
  • Fast och resultatbaserad lön, samt verktyg som du dagligen behöver.

Placering
Du kommer vara stationerad i Eways laddbutik i Täby Centrum. Helg- och kvällsjobb förekommer.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (personlig presentation + CV) snarast möjligt, då vi rekryterar löpande. Vid eventuella frågor om rollen, vänligen kontakta Kushtrim Krasnici på 073-255 52 54.

Om Eways
Vi är laddoperatören som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Vi tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer. Vi erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har vi därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder.


Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!


Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren