2021-01-27 09:17Nyheter

Driven Servicetekniker till Skåne

Vi har de senaste åren byggt upp ett stort nät av laddstationer i hela landet. I Skåne och Småland finns många av dessa hos företag, i bostadsrätter, samfälligheter, parkeringsgarage, centrumanläggningar och villor. Vi växer kraftigt och våra laddstationer används dagligen av tusentals personer som förlitar sig på att det alltid går att ladda.

 

För att göra det lätt för våra kunder att köra elbil söker vi nu en Servicetekniker till regionkontoret i Skåne. Nu finns chansen att vara med i framtidens nya mobilitet!

 

Om tjänsten

Du kommer till en början att få arbeta tillsammans med en kollega för att introduceras på ett bra sätt och få spjutspetskompetens inom elbilsladdning. Efter gedigen utbildning kommer du att utföra serviceuppdrag på laddstationer. Vi har regionkontoret i Ängelholm men du rör dig fritt över hela Skåne och besöker laddstationer i förebyggande syfte men också för att utföra reparationer efter behov.

 

Du kommer till exempel att arbeta med:

 • Felsökning
 • Reparation
 • Förebyggande servicearbete

 

Vid felsökning och reparation kommer du att hantera laddstationens alla delar inklusive såväl hårdvara som mjukvara, el och Internet.

 

Vem är du?

Du som söker ser, precis som vi på Eways, att energisystemet och framtidens mobilitet står inför en stor förändring. Att vara en del i denna omställning och skaffa dig framstående kompetens och erfarenhet är något som driver dig.

 • Du har ett stort intresse för teknik och är elektriker i grunden
 • God datorvana och grundläggande Internetkompetens
 • Gillar tekniska utmaningar och är duktig på felsökning
 • Är van att hantera kunder och du har lätt för att få förtroende
 • Har körkort B och kan resa inom Skåne på kort varsel

 

Om du har arbetat i liknande roll ser vi det som meriterande.

 

Vi erbjuder dig:

 • Ett fritt och roligt teknikinriktat arbete med mycket resor – givetvis med elbil.
 • En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande GreenTech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.
 • En möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du verkligen kan göra en positiv skillnad för samhället och kommande generationer.
 • En positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
 • Möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt.
 • Fast och resultatbaserad lön, samt verktyg som du dagligen behöver.

Placering

Du har regionkontoret som bas och gör besök hos kunder och anläggningar över hela Skåne. Det gör att din bostadsort (varifrån du ibland utgår från) inte är viktig. Med stor frihet, ansvar och mandat är dagarna blandade med arbete på fältet tillsammans med visst kontorsarbete.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan (personlig presentation + CV) till jobb@eways.se snarast möjligt, då vi rekryterar löpande. Vid eventuella frågor om rollen kontaktar du Niclas Sahlgren på 0708-18 10 30 eller Jörgen Synning på 070-790 44 37.

 

Om Eways

Vi är en risktäckande laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Vi tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer. Vi erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har vi därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder.

 

Läs mer om hur det är att arbeta på Eways här!

Läs mer om Eways butikssatsning

 

 Om Eways - El till alla bilar

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun. Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!


Kontaktpersoner

Niclas Sahlgren
VD
Niclas Sahlgren